Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dresden

Finn beste pris på bilutleie i Dresden ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dresden. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dresden guide

Bilutleie Dresden

Leiebil Dresden

Dresden ligger øst i Tyskland, og er hovedstad i delstaten Sachsen. Byen ligger på begge sider av elven Elben, kun 40 km fra grensen til nabolandet Tsjekkia.

Dresden har 530.000 innbyggere (2011), og er et viktig kulturelt, politisk og økonomisk senter for regionen. Byen er også et viktig vei- og jernbaneknutepunkt samt et sentrum for vitenskap og forskning. I Dresden finnes et teknisk universitet samt flere andre vitenskapelige institusjoner.

Dresden er kjent for å være en kunst,- teater og musikkby, og har en rekke populære turistattraksjoner.

Barokkslottet «Zwinger» fra 1720 er en av byens severdigheter. Dette er et av Tysklands mest originale og betydningsfulle barokkanlegg. Slottet ble skadet under 2. verdenskrig, men senere restaurert. Her finnes paviljonger og et vakkert fonteneanlegg, og innendørs kan man besøke kunstmuseet «Gemäldegalerie Alte Meister» – med sin betydningsfulle samling. Verk av bl.a. Raphael, Rubens, Rembrandt og van Dyck er utstilt her.

Andre attraksjoner i Dresden er bl.a. katedralen «Katholische Hofkirche» fra 1700-tallet, Semper operaen fra 1878, Freuenkirche – kirke fra 1700-tallet samt Parkanlegget «Grosser Garten» – med botanisk- og zoologisk hage, miniatyrtog og en vakker innsjø.

Dresden har ellers et bymuseum, et militærhistorisk museum samt et bokmuseum.

Flyplassen Dresden Airport ligger 10 km nord for sentrum.