Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Berlin Tegel Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Berlin Tegel Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Berlin Tegel Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Berlin Tegel Lufthavn guide

Bilutleie Berlin Tegel Lufthavn

Leiebil Berlin Tegel Lufthavn

Berlin Tegel «Otto Lilienthal» Lufthavn (TXL) ligger i Tegel 8 km nordvest for Berlin ved motorveien A 111. Det går jevnlig flybuss mellom flyplassen og sentrum av Berlin. Noen av de bilutleiefirmaene som ligger ved parkeringshuset P2 på flyplassen er Hertz, Sixt, Budget, National, Europcar og Avis.

I 2012 besøkte 18 164 203 passasjerer flyplassen som er kjent for sin sekskantede arkitektur. Den er den største av Berlins tre flyplasser. I forbindelse med at flyplassene i Berlin skal slås sammen til Berlin Brandenburg lufthavn, var det planlagt at Berlin Tegel lufthavn skulle legges ned juni 2012, men en foreløpig er dette utsatt. Den er hovedbase for Air Berlin som flyr til de fleste europeiske land. De tre mest populære internasjonale destinasjonene er Zürich, London og Paris.

Flyplassen har et godt utvalg av spise- og drikkesteder. Den har postkontor, bank, gratis trådløst internett, møterom, et Airport Service Center og baby/familierom.