Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Tyskland

Finn beste pris på bilutleie i Tyskland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tyskland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tyskland guide

Bilutleie Tyskland

Leiebil Tyskland

Tyskland ligger i Sentral-Europa, og har 81,7 millioner innbyggere (2011). Landet grenser i nord mot Danmark, i øst mot Polen og Tsjekkia, i sør mot Østerrike og Sveits samt i vest mot Frankrike, Luxembourg, Belgia og Nederland. Tyskland har kystlinje i nord mot Nordsjøen og Østersjøen.

Tyskland utgjør sammen med USA og Japan de tre største industriland i verden.

Berlin er hovedstaden i Tyskland, og landets største by med 3,4 millioner innbyggere. Berlin ligger i østre del av Tyskland, og er landets viktigste senter for europeisk politikk, kultur og vitenskap. Byen er også et viktig transportknutepunkt. Berlin er en populær turistdestinasjon, og har historiske attraksjoner, opera, teatre, museer, samtidsarkitektur og kunstgallerier. I tillegg er hovedstaden kjent for sine festivaler. Berlin mottar 9 millioner besøkende årlig.

Andre større byer i Tyskland er Hamburg, München, Köln, Frankfurt am Main og Stuttgart.

Frankfurt International Airport er Tysklands største flyplass. Den nye Berlin Brandenburg International Airport som åpner i juni 2012, vil også bli en av landets mest travle. Flyplassen vil bli en utvidelse av dagens Berlin Schönefeld Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]