Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bodrum

Finn beste pris på bilutleie i Bodrum ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bodrum. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bodrum guide

Bilutleie Bodrum

Leiebil Bodrum

Havnebyen Bodrum ligger på sørvestkysten i Tyrkia ved Egeerhavet, og tilhører provinsen Mugla. Selve byen har omlag 35.000 innbyggere (2011), men i sommerhalvåret stiger folktallet betraktelig – da utallige turister inntar byen.

De fleste kommer hit på sol- og badeferie, og Bodrum har mange innbydende sandstrender og krystallklart badevann.

Fra havnen er det fergeforbindelse til den greske øya Kos, og det er populært for turister å ta en dagstur hit. Kos ligger kun 20 km i luftlinje fra Bodrum, og i Kos by er det tid for både shopping og severdigheter, før man tar fergen tilbake til Bodrum.

Et landemerke i Bodrum er St. Peters Borg fra 1400-tallet, som ligger på en steinete halvøy. Her kan man besøke Undervannsmuseet – der det er spennende utstilllinger av gamle skipsvrak samt  arkeologiske gjenstander som er funnet på havbunnen.

Andre turistattraksjoner i Bodrum er bl.a. gamlebyen – med livlige og fargerike utsalgssteder, Mausoleet fra år 335 f. Kr. – tidligere kjent som et av verdens syv underverk.

De flotteste badestrendene i området ligger i Gümbet, omlag 4 km sørvest for Bodrum. Mange turister søker seg hit, og her er det i tillegg godt utvalg av caféer, restauranter og butikker. Gümbet har også en flott strandpromenade.

Nærmeste flyplass er Milas – Bodrum Airport, som ligger 37 km nordøst for Bodrum sentrum.