Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Antalya Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Antalya Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Antalya Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Antalya Lufthavn guide

Bilutleie Antalya Lufthavn

Leiebil Antalya Lufthavn

Antalya Lufthavn (AYT) ligger 13 km nordøst for Antalya. Det finnes shuttlebuss mellom flyplassen og Antalya, og det går vanlig buss hver halvtime. Det går også busser til andre steder i landet fra flyplassen. På flyplassen er det gode muligheter for å leie bil fra bilutleiefirmaene Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, Ay Tu og Travelium som er representert her.

Antalya er først og fremst en viktig charterdestinasjon for Europa, og den betjenes av et stort antall charter- og lavprisflyselskaper som for eksempel Thomas Cook og Air Berlin. Det selskapet som betjener flest destinasjoner er Sky Airlines som er basert i Antalya.  I 2012 besøkte 24 993 667 passasjerer flyplassen, det har vært en stor økning i passasjertallet i de siste årene. I 2010 åpnet en ny terminal for innenriksflyvninger.

Det finnes flere barer, kafeer og restauranter på flyplassen. Utvalget av butikker inkludert tax fre er godt, og Antalya Lufthavn har også babyrom, lekeplass, VIP-lounge, legesenter, minibank og postkontor. IC Hotel Airport ligger 800 fra terminalen og har konferanselokaler.