Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Tyrkia

Finn beste pris på bilutleie i Tyrkia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tyrkia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tyrkia guide

Bilutleie Tyrkia

Leiebil Tyrkia

Republikken Tyrkia har 77,8 millioner innbyggere (2010), og ligger både i det sørlige Europa og i det sørvestlige Asia.
Tyrkia grenser til hele 8 land; Bulgaria og Hellas (i Europa) samt Georgia, Armenia, Aserbajdsjan, Iran, Irak og Syria (i Asia). Tyrkia har dessuten kystlinje mot Middelhavet i sør, mot Egeerhavet i vest og Svartehavet i nord.

Landet har stort sett et kontinentalt klima – med mildere middelhavsklima i sørlige deler.

Tyrkia er et sammensatt land med både ny og gammel arkitektur, samt kristne kirker ved siden av islamske moskeer. Tyrkia har hatt økende turisme de senere år, spesielt charterturisme. Tyrkias syd- og vestkyst har flotte badestrender, og turister lokkes med sol- og badeferie her. Ellers kan Tyrkia by på eksotisk kultur, historiske severdigheter, imponerende moskeer samt et myldrende folkeliv i storbyene.

Bosporusstredet og Marmarahavet forbinder Svartehavet og Egeerhavet, og skiller den asiatiske delen av Tyrkia fra den europeiske. Byen Istanbul ligger på begge sider av Bosporusstredet, og er dermed eneste storby i verden som ligger på to kontinenter. Istanbul har 11 millioner innbyggere, og er Tyrkias kulturelle, kommersielle og finansielle sentrum. Byen har en rekke turistattraksjoner – bl.a. palasser, festningsanlegg og bygninger fra sultanenes tid.

Hovedstaden i Tyrkia er Ankara, og er med sine 4 mill. innbyggere landets nest største by. Andre større byer i Tyrkia er Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep og Antalya.

Tyrkias internasjonale hovedflyplass er Istanbul Atatürk Airport, men også Antalya Airport og Ankara Esenboga Airport er noen av landets mest travle.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]