Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tunisia

Finn beste pris på bilutleie i Tunisia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tunisia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tunisia guide

Bilutleie Tunisia

Leiebil Tunisia

Tunisia er en arabisk stat og det minste landet i Nord-Afrika. Det grenser til Algerie i vest, Libya i sørøst og ligger ved Middelhavet i nord og øst. Landet har en befolkning på 10 732 900 innbyggere (2012) og hovedstaden Tunis ligger i nordøst ved Middelhavet. Arabisk er det offisielle språket, og rundt 98 % av befolkningen er muslimer.

Landskapet domineres av Atlasfjellene i nord og steppe og ørken i sør. Rundt 40 % er en del av ørkenen Sahara. Tunisia var fransk koloni fra 1881 til 1956. Fra 1987 til 2011 hadde det autoritære regimet til president Zine El Abidine Ben Alis makten. Etter omfattende protester i desember 2010 og januar 2011 måtte han flykte. Hendelsen har fått navnet Jasmine-revolusjonen etter den nasjonale blomsten med samme navn.

Blant Tunisia turistattraksjoner er den kosmopolitiske hovedstaden Tunis, de gamle ruinene i Karthago som står på UNESCOS verdensarvliste, de muslimske og jødiske kvartalene i Jerba, og kystferiestedene utenfor Monastir som tiltrekker mange charterturister. Ifølge The New York Times, er Tunisia “kjent for sine gylne strender, sol og rimelige luksus»

En populær turistdestinasjon er den hvite og blå byen Sidi Bou Said 20 km nord for Tunis med sine sjarmerende gater og hus som ligger vakkert til ved Middelhavet.  Her har kunstnere som Paul Klee og Gustave-Henri Jossot funnet både ro og inspirasjon. Byen Kairouan er muslimenes fjerde mest hellige by etter Mekka, Medina og Jerusalem. Den har over 50 moskeer, og har en viktig teppeindustri.

Tunisia har en rekke arkeologiske utgravinger å vise til. Dougga er en gammel romersk by nord i Tunisia som står på UNESCOs verdensarvliste. Byen er svært godt bevart, og et godt eksempel på romersk arkitektur. For å vite mer om Tunisias spennende historie og om de ulike sivilisasjonene som har hatt herredømmet i landet er det verdt å ta turen til Bardo National Museum i Tunis som ligger i et gammelt palass i Tunis.

Tunisias viktigste flyplass er Tunis Carthage internasjonale lufthavn som ligger like utenfor Tunis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner