Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ústí nad Labem

Finn beste pris på bilutleie i Ústí nad Labem ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ústí nad Labem. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ústí nad Labem guide

Bilutleie Ústí nad Labem

Leiebil Ústí nad Labem

Ústí nad Labem (tysk: Aussig) er en by i Tsjekkia. Byen ligger der elven Bílina renner ut i Elben nord i landet, 20 km fra grensen til Tyskland ved E55 mot Dresden. Byen har en befolkning på 95 464 (2010) innbyggere.

Elven Elbe er et viktig knutepunkt i Europa. Foruten å være en aktiv elvehavn, er Ústí nad Labem også et viktig jernbaneknutepunkt. Det er en viktig industriby med fabrikasjon av kunstgjødsel, fargestoffer, glass, porselen, fett- og oljeprodukter og maskiner Det finnes skriftlige kilder som referer til byen som et handelssenter allerede fra 993.

Ústí er et senter for turisme på grunn av det romantiske landskapet i det bøhmiske høylandet og Ceske Svycarsko nasjonalpark. Střekov Slottet ligger i en forstad sør for byen. Mariansky-broen i stål åpnet i 1995 har fått mye oppmerksomhet, International Association for Bridges and Civil Engineering kåret den til en av de 10 beste konstruksjonene i verden.

De nærmeste flyplassene for rutefly er Praha Václav Havel lufthavn (rundt 100 km) eller Dresden flyplass i Tyskland (75 km).