Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Plzeň

Finn beste pris på bilutleie i Plzeň ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Plzeň. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Plzeň guide

Bilutleie Plzeň

Leiebil Plzeň

Plzeň, eller Pilsen, er en by i Plzeň-regionen vest i Tsjekkia. Byen har en befolkning på 172 932 (2010) innbyggere. Den ligger der de fire elvene Radbuza, Mže, Úhlava, og Úslava møtes,  ca. 90 km vest for Praha.
Byen er et akademisk, kulturelt og økonomisk senter vest i Tsjekkia, og har blant annet et viktig universitet. Byen har en 20 km underjordisk tunell som er blant de lengste i Sentral-Europa. En del av dette nettverket er åpent for publikum for turer på under 1 km og opp til en dybde på 12 meter.

Byen er kjent verden over for sine bryggerier som produserer pilsnerøl. Bryggeriet ble grunnlagt i 1839, og ansatte den bayerske bryggeren Josef Groll som produserte det første moderne pilsnerølet i oktober 1842. Det klare, gylne ølet ble betraktet som en sensasjon. En populær turistattraksjon er en guidet visitt til pilsenbryggeriet Plzeňský Prazdroj.

Byen ble først kjent som et slott i 976. Plzeň ble tidlig en viktig handelsplass, og fikk byrettigheter 1292. De mest fremtredende severdighetene i Plzen er den gotiske St. Bartholomeus katedral, som ble grunnlagt på slutten av 1200-tallet. Tårnet på over 100 m er det det høyeste i Den tsjekkiske republikk. Rådhuset fra renessansen og Europas nest største synagogen er andre attraksjoner.

Den nærmeste store flyplass er Karlovy Vary Airport som ligger 72 km fra sentrum. Praha Václav Havel Lufthavn ligger 89 km fra Plzeň.