Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pelhřimov

Finn beste pris på bilutleie i Pelhřimov ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pelhřimov. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pelhřimov guide

Bilutleie Pelhřimov

Leiebil Pelhřimov

Pelhřimov er en by i Tsjekkika som ligger sørøst for Praha. På folkemunne kalles den “Porten til det skotske høylandet” på grunn av sin beliggenhet i den vestligste spissen av tsjekkisk-Moravian Highlands. Den har en befolkning på 16 714 (2008) innbyggere.

Byen har en viktig industri, spesielt innen matforedling. Det er de historiske bygningene som først og fremst er byens, som ble grunnlagt på 1200-tallets, attraksjoner. Noen av dem er Chateau of Lords of Ricany fra 1500-tallet, Church of St Bartholomew , St. Vitus kirke som er byens eldste kirke, og et teater i nyklassisistisk stil fra 1700-tallet. Fra et 30 meter høyt utsiktstårn har en utsikt over hele byen og det omkringliggende landskapet. Det er mange gode turmuligheter i området.
Hvert år i juni holdes den Internasjonale Rekordfestivalen i Pelhřimov der målet er å ta rekorder på ulike områder.

Den nærmeste store flyplassen er Pardubice Lufthavn rundt 100 km nordøst fra sentrum. Praha Václav Havel lufthavn ligger over 130 km unna.