Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ostrava

Finn beste pris på bilutleie i Ostrava ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ostrava. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ostrava guide

Bilutleie Ostrava

Leiebil Ostrava

Ostrava er en by i Tsjekkia som ligger i Mähren-Schlesien regionen ved elven Oder helt vest i Tsjekkia på grensen til Polen. Befolkningen er 310 464 (2011), og det er Tsjekkias tredje største by. Ostrava ble oppkalt etter elven Ostra, og byen består av fire tidligere tettsteder.

Ostrava ligger ved sørvestenden av det øvre-schlesiske kullfeltet. Før hadde den mye kull- og jernindustri og var sterkt forurenset. Men siden fløyelsrevolusjonen i 1989, et fredelig folkeopprør som førte til at det tsjekkoslovakiske kommunistpartiets diktatur brøt sammen og ble erstattet med en demokratisk valgt regjering med Václav Havel som president, har dette endret seg. Alle kullgruvene er stengt, men det finnes fortsatt jern-, stål- og valseverk, kjemiske fabrikker, maskin- og næringsmiddelindustri i området.

Byen har et rikt kulturliv med fem teater, mer enn 60 gallerier og et av Europas beste symfoniske orkestre, Ostrava’s Janáček Philharmonic Orchestra. En attraksjon som blir mer og mer populært blant unge mennesker, er Stodolní Street, et område med barer, puber og klubber. Her holdes Colours of Ostrava, en musikkfestival som hver sommer bringer mange musikere og grupper fra hele verden. En annen attraksjon er MINIUNI, som er en samling av over tretti bygninger av Europas fremst byggverk i miniatyr som Big Ben og Eiffeltårnet.

Den nærmeste store flyplass er Leos Janacek Airport Ostrava 27 km fra sentrum av Ostrava. En annen stor flyplass er Žilina Airport (ILZ / LZZI) som liggeri  Slovakia, 100 km fra Ostrava.