Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Liberec

Finn beste pris på bilutleie i Liberec ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Liberec. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Liberec guide

Bilutleie Liberec

Leiebil Liberec

Liberec er en by i Tsjekkia. Den ligger ved elven Neisse helt nord i Tsjekkia på grensen til Polen og Tyskland. Den har en befolkning på 104 946 (2011) innbyggere, og er en av de største byene i Tsjekkia.

Liberec var en gang hjem til en blomstrende tekstilindustri og fikk tilnavnet “Manchester i Bohemia”. Den dag i dag har den en viktig tekstilindustri samt maskin-, papir- og skoindustri. Skodas bilfabrikk ligger i byen. Den har også en teknisk høyskole med omtrent 10 000 studenter.
Byen har en zoologisk hage, den første i Tsjekkia, samt en vakker botanisk hage. Centrum Babylon er et stort underholdningskompleks med hotell og kongressenter bygd fra en tidligere tekstilfabrikk. Det har et gedigent badeanlegg, et slott for barn, ulike simulatorer, spill, velværesenter mm. Et kjent merke for byen er Ještěd-fjellet med et berømt tårn på toppen. Tårnet ble bygget på 60-tallet.

Liberecs omegn har mange vintersportssteder, og byen var arrangør for Ski-VM 2009.
Den nærmeste store flyplass er Praha Václav Havel lufthavn 122 km fra sentrum av Liberec. En annen stor flyplass er Dresden lufthavn i Tyskland, 140 km fra Liberec.