Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Karlovy Vary

Finn beste pris på bilutleie i Karlovy Vary ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Karlovy Vary. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Karlovy Vary guide

Bilutleie Karlovy Vary

Leiebil Karlovy Vary

Karlovy Vary (tysk: Karlsbad) er en by som ligger i vestre Böhmen i Tsjekkia, 120 km vest for Praha. Den har 53 708 innbyggere (2008). Den er historisk kjent for sine varme kilder og er en av verdens mest kjente spa-byer. Karlovy Vary er Tsjekkias nest mest besøkte turistby etter Praha.
Spa-virksomheten begynte allerede for 650 år siden, men den ble et populært turistmål på 1800-tallet da også internasjonale kjendiser kom på besøk for spa-behandling.

Karlovy Vary har en rekke varme kilder. Den mest berømte er Sprudel som kaster 72 °C vann støtvis 11 m opp i luften. Karlovy Vary søkes særlig av folk med fordøyelses- og stoffskiftesykdommer. Den anbefales også av de med mer alvorlige sykdommer som kreft. Byen har tallrike kur- og badehus og hoteller som tilbyr førsteklasses tjenester knyttet til tradisjonelle spa-behandlinger.

Byen er også kjent for Karlovy Vary International Film Festival og den populære tsjekkiske likøren Karlovarská Becherovka. Den kjente glass produsenten Moser Glass ligger i Karlovy Vary. Byen har også gitt navn til den berømte delikatessen Karlsbad-plommen kandisert i varm sirup. Karlovy Vary har blitt brukt som lokasjon for en rekke filmer.

Den internasjonale Karlovy Vary flyplass ligger i landsbyen Olšová Vrata 6 km sørøst for sentrum. Distansen til Praha Václav Havel lufthavn er omtrent 130 km.