Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brno

Finn beste pris på bilutleie i Brno ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brno. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brno guide

Bilutleie Brno

Leiebil Brno

Brno ligger sørøst i Tsjekkia, og er landets nest største by med omlag 380.000 innbyggere (2011). Byen ligger i region Sør-Moravia, der elvene Svitava og Svratka møtet – ca. 225 km sørøst for Praha.

Brno er det politiske, kulturelle, kommersielle og vitenskapelige sentrum for regionen. Byens universitet ble grunnlagt i 1919, og har 30.000 studenter. I tillegg er Brno et viktig handelssentrum og har hyppige varemesser (ca. 50 utstillinger i året).

Brno har mange vakre palasser og historiske kirker samt en rekke skulpturer og monumenter.

Den indre by består av trange gater og historiske bygninger – og er omgitt av brede, ringformede boulevarder. Noen populære severdigheter i den indre by er Domkirken fra 1313, Dominikanerklosteret fra 1247 samt Rådhuset fra 1511.

En svært populær attraksjon i Brno er Det Moraviske Museum (“Moravske Zemské Muzeum”). Dette er et av de viktigste og eldste museene i Tsjekkia, og her finnes mer en 6 millioner utstillingsgjenstander – først og fremst innen områdene antropologi og arkeologi. Utenfor museet står skulpturen “Mercury” fra slutten av 1600-tallet.

Andre godt besøkte severdigheter i byen er bl.a. Festningen “Spilberk” fra 1300-tallet, som idag huser et museum, klosteret Capuchin fra 1600-tallet, kunstmuseet “Moravian Gallery”, Kunstindustrimuseet samt dyreparken “Brno Zoo” – der man kan se en rekke dyrearter – bl.a. isbjørn, sel, tigre og sjimpanser.

Byens flyplass – Brno Airport – ligger 10 km øst for sentrum.