Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Phuket Finn

beste pris på bilutleie i Phuket ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Phuket. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Phuket guide

Bilutleie Phuket

Leiebil Phuket

Phuket er hovedstad på den sør-thailandske øya Phuket, som også utgjør en egen provins. Den fikk offisiell bystatus så sent som i 2004 – og har i dag (2010) et innbyggertall på rundt 85.000.

Phuket er først og fremst berømt for sitt strand- og natteliv samt sine mange, flotte restauranter. Byen og øya har imidlertid også mange andre opplevelser å by på. Man kan f.eks avsette en dag til tempel-tur, og besøke et eller flere av de rundt 30 buddhistiske templer og klostre som finnes på øya. Noen av de vakreste er Wat Chalong (som er særlig rikt utsmykket) og Wat Phra Thong (”Gull-Buddha-tempelet”).

Et annet populært besøksmål er Khao Phra Taheo National park. Den ligger nord på Phuket-øya, og omfatter bl.a. Thailands siste rest av opprinnelig regnskog, jungel og spektakulære fossefall.

En helt annen form for opplevelse kan man få ved å besøke Phukets Go-kart-bane. Den er bygget som et 8 tall, og har også små biler som er tilpasset barn.

Ellers er Phuket et kjent eldorado for dykkere. Andaman-sjøen regnes for å være et av verdens ti beste dykkesteder. Her kan man få helt unike undervannsopplevelser av korallrev, tropiske fisk og annet eksotisk, marint dyreliv.

Nærmeste flyplass er Phuket International Airport, som ligger 20 km nord for byen.