Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Koh Samui Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Koh Samui Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Koh Samui Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Koh Samui Lufthavn guide

Bilutleie Koh Samui Lufthavn

Leiebil Koh Samui Lufthavn

Koh Samui International Airport (USM) ligger på ferieøya Koh Samui, også skrevet Koh Samui i Siambukten, nærmere bestemt i den sør-thailandske provinsen Surat Thani. Flyplassen ble åpnet i 1989, og er eid av Bangkok Airways. Her betjenes i overkant av 1 million passasjerer årlig, og flyplassen er betegnet som en av verdens vakreste.

Bangkok Airways og flere andre sørøst-asiatiske flyselskaper har faste ruter hit fra bl.a. Bangkok, Chian Mai, Phuket, Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore og Taipei.

Koh Samui Lufthavn har to terminaler – en for innenriks- og en for utenrikstrafikk.

I nærheten av flyplassen ligger havnen Big Buddha Pier, og derfra går det ferje til feriestedet Ko Pha Ngan – og fra den nærliggende havnen Maenam Beach Pier er det hurtigbåt-ruter til Koh Tao og Chumphon.

Publikumsfasilitetene på flyplassen inkluderer en stor gavebutikk, passasjersalonger og flere restauranter og barer.  Det er dessuten en egen handlegate på flyplassområdet – i tillegg til lekeplasser for barn. Det ligger flere hoteller på selve flyplassområdet.

Om man ønsker å ta seg rundt på Koh Samui, kan man benytte taxi – eller man kan leie bil i ankomsthallen på flyplassen. Flere internasjonale utleiebyråer er representert her –  bl.a. Avis, Budget, Hertz og Sixt.