Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bangkok Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bangkok Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bangkok Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bangkok Lufthavn guide

Bilutleie Bangkok Lufthavn

Leiebil Bangkok Lufthavn

Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) ligger 25 km øst for hovedstaden – og er også kjent som New Bangkok International Airport. Flyplassen ble åpnet i 2006, og erstattet da den gamle lufthavnen Bangkok Don Mueang. Flyplassens kontrolltårn er, med sine 132 meter, verdens høyeste – og terminalen er verdens nest største. Den består av syv fløyer – to for innenrikstrafikk og fem for utenrikstrafikk. Hele 70 millioner passasjerer blir betjent her årlig.

Bangkok Lufthavn er hovedbase for flere store flyselskaper, deriblant Thai Airways International, Bangkok Airways og Orient Thai Airlines. Det er et stort antall faste ruter, operert av en rekke internasjonale flyselskaper, til destinasjoner over hele verden.

Det er foreløping ingen togforbindelse mellom flyplassen og Bangkok, men en linje er under bygging. Man kan derimot velge mellom ekspressbuss, lokalbuss eller taxi. Ønsker man å leie bil på flyplassen, kan man henvende seg til at av de mange utleiebyråene som er representert der. Blant disse finnes Avis, Budget, Europcar, National, Sixt og Thrifty.

Publikumsfasilitetene på flyplassen er gode, og et er en rekke barer, caféer og restauranter ved Bangkok Lufthavn. De fleste av dem befinner seg i avgangshallen i fjerde etasje. Her finner du også flertallet av butikkene, men det er også noen butikker i andre og tredje etasje.

Nærmeste hotell er Novotel Suvarnabhumi Airport, som ligger på selve flyplassområdet – vis a vis terminalen.

Av fasiliteter ellers kan det nevnes at flyplassen tilbyr flere utleiekontorer, møterom, stort konferanserom – samt administrativ hjelp og oversettertjenester.