Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Thailand

Finn beste pris på bilutleie i Thailand ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Thailand. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Thailand guide

Bilutleie Thailand

Leiebil Thailand

Thailand ligger i Sørøst-Asia, og har omlag 66 millioner innbyggere (2010). Landet grenser i nordøst og øst til Laos, i sørøst til Kampuchea, i sør til Thailandbukta og Malaysia, i sørvest til Det indiske hav og i vest til Myanmar (tidligere Burma).

Utenfor kysten finnes en rekke mindre øyer som tilhører Thailand.

Landskapet i Thailand kan deles inn i fire deler: Fjellområdet i nord – der landets høyeste fjell “Don Inthanon” rager 2595 m.o.h., den sentrale sletta langs elva Menam (Chao Phraya), Korat-platået i nordøst som ligger 100 – 200 m.o.h. og halvøya i sør –  som utgjør deler av Malayahalvøya med lave høydedrag avbrutt av den isolerte toppen Khao Luang (1786 m.o.h.)

Thailand har et tropisk monsunklima med høye temperaturer året rundt. Det faller mest nedbør i perioden mai – september.

Hovedstaden Bangkok ligger sentralt i landet, og er Thailands største by med 8 millioner innbyggere. Bangkok er også landets viktigste økonomiske, kommersielle og kulturelle by, og besøkes av over 15 millioner turister årlig. Bangkok er et shoppingparadis, og i denne byen ligger noen av verdens flotteste hoteller.

Andre større byer i Thailand er Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi og Phuket. Sistnevnte er kanskje et av Sørøst-Asias mest kjente turistmål på grunn av de flotte badestrendene og dykkerfasilitetene.

Thailand er en svært populær turistdestinasjon, og har – i tillegg til paradisiske strender – gode shoppingmuligheter, spennende kultur, god mat og vakker natur.

Thailands hovedflyplass er Suvarnabhumi Airport, som ligger 30 km øst for Bangkok. Andre større internasjonale flyplasser er Phuket Airport og Don Muang Airport (30 km nord for Bangkok).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]