Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Damaskus

Finn beste pris på bilutleie i Damaskus ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Damaskus. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Damaskus guide

Bilutleie Damaskus

Leiebil Damaskus

Damaskus ligger sørvest i Syria, og er landets hovedstad. Byen har 1,3 millioner innbyggere (2010), og er en av verdens eldste byer.

Damaskus er landets kulturelle og religiøse sentrum. Hovedstaden er delt inn i gamlebyen, de nyere bydelene og forstedene Midan, Sarouja og Imara. I distriktet Al-Merjeh ligger finnes moderne skyskrapere, og her ligger byens økonomiske og administrative sentrum.

Gamlebyen i Damaskus er en stor turistattraksjon, som i sin helhet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det historiske sentrum er omkranset av en bymur, og innenfor murene ligger historiske bygninger samt mange kirker, mausoleer og moskeer. Her finnes også smale, krokete gater, livlige markeder samt “Bibelens rette gate” – der flere bibelske hendelser fant sted.

En stor severdighet i gamlebyen er Omayyade-moskeen fra år 705. Dette er en av byens viktigste religiøse bygninger.

Andre populære attraksjoner i Damaskus er bl.a. middelalderfestningen “Citadell Damascus” fra 1200-tallet, Nasjonalmuseet – med arkeologiske og historiske gjenstander (deriblant et eksemplar av Koranen fra 1200-tallet), Armémuseet samt Museet for Syrisk kunst og folketradisjon.

Hovedstaden betjenes av Damascus International Airport, som ligger 2 km øst for sentrum.