Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Syria

Finn beste pris på bilutleie i Syria ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Syria. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Syria guide

Bilutleie Syria

Leiebil Syria

Syria er en arabisk stat i Midtøsten. I nord grenser det til Tyrkia, i øst til Irak, i sør til Jordan og i vest til Libanon, Israel samt Middelhavet. De syriske Golanhøydene er okkupert av Israel siden seksdagerskrigen i 1967. Damaskus er hovedstaden. Arabisk er det offisielle språket, og rundt 85 prosent av befolkningen muslimer. Landet har 22 530 746 (2012) innbyggere.

Syria er et land med fruktbare sletter, høye fjell og ørkener, og hjem til ulike etniske og religiøse grupper, inkludert kurderne, armenere, assyrere, kristne og muslimer som utgjør størsteparten av befolkningen. Landet er et av de land som betegnes som «verdens vugge». Kysten er frodig, og deler av det vestlige Syria er egnet for jordbruk. I øst dominerer ufruktbar ørken.

Damaskus er hovedstaden i landet og en av de eldste bebodde byen i verden. En av byens mest besøkte stedene er Ummayyad moskeen. En bør også få med seg Al-Hamidiyah basaren og Tikiyeh moskeen fra midten av 1600-tallet. Al Azem Palace er et storslagent palass som ble bygget på 1700-tallet, og er nå et nasjonalt museum i Damaskus. Mausoleet til sultan Saladin fra 1196 er en annen attraksjon.

Andre populære turistbyer i Syria er Bosra med ruiner både fra romansk, Bysants’ og islamsk tid. Den har også et godt bevart romersk teater. Palmyra, kjent fra Bibelen som Tadmor, er en ruinby fra antikken og et viktig arkeologisk funnsted i Syria cirka 215 km nordøst for hovedstaden Damaskus, i en oase i ørkenen. Aleppo er den største byen i Syria, og har også mange viktige historiske monumenter.

Siden mars 2011 har Syria det vært borgerkrig i landet. Den pågående syriske borgerkrigen ble inspirert av den arabiske våren. Opptil 11,000 mennesker blitt drept, primært demonstranter. For å unnslippe volden har over 355 000 syriske flyktninger flyktet til nabolandene. Det frarådes å reise til Syria (jan 2013).

Dem største flyplassene er Damaskus internasjonale lufthavn som ligger 35km utenfor hovedstaden. Aleppo internasjonale Lufthavn ligger like nordøst for Aleppo i nord i landet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]