Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Visby

Finn beste pris på bilutleie i Visby ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Visby. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Visby guide

Bilutleie Visby

Leiebil Visby

Visby er den eneste byen på øya Gotland som ligger i Østersjøen. Byen har 22 593 innbyggere, (2010). Den kalles «byen av roser og ruiner» og er en av Sveriges viktigste turistdestinasjoner.
Visby er uten tvil den best bevarte middelalderbyen i Skandinavia og gammelbyen står på UNESCOs verdensarvliste. Den 3,4 km lange Ringmuren som omgir Visby er en av Europas best bevarte bymurer. Den ble reist i perioden 1250–88, og av de opprinnelige 29 tårn er 27 bevart. Enda eldre enn ringmuren er Kruttårnet ved havnen (1100-tallet).

Bak Visbys murer er det en rekke hyggelige overnattingssteder, kafeer, restauranter mm.
I den første uken i juli, er Visby åsted for Almedalsveckan, en viktig møteplass for alle som er involvert i svensk politikk. Representanter fra de store politiske partiene i Sverige bytter på å holde taler i Almedalen park.
I august er turistsesongen på sitt høydepunkt. I uke 32 fra søndag til søndag, holdes den årlige middelalderfestivalen med en rekke arrangementer, musikk, teater, gjøglere, middelaldersk marked mm.

Visby Lufthavn ligger ca 3,5 kilometer nord for byen.