Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Västerås

Finn beste pris på bilutleie i Västerås ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Västerås. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Västerås guide

Bilutleie Västerås

Leiebil Västerås

Västerås er en by som ligger ved bredden av innsjøen Mälaren i provinsen Västmanland omkring 100 km vest for Stockholm. Byen har en befolkning på 110 877 innbyggere (2010).
Byen ønsker å markere seg som Västerås – Mälarstaden, som betyr “Västerås – byen ved innsjøen Mälaren”, for å tiltrekke seg turister og nye innbyggere, samt studenter til den lokale høgskolen, Mälardalen University

Västerås er en by med en lang historie, den omtales som bispesete allerede rundt 1120. Den har mange interessante severdigheter å tilby besøkende, to av dem er Västerås Slott fra 1200-tallet som ligger i byen, og domkirken fra samme periode. Tidö Slott som ligger like utenfor byen har Europas største samling av leker, og et vertshus.

Byen har mange museum, Västmanlands läns museum har både kunst og historie å vise fram, mens på Vallby Friluftsmuseum finnes det over 40 ulike bygninger fra Västmanland, og om sommeren er det mange aktiviteter på museet.

I bydelen Kyrkbacken finnes det gammel trehusbebyggelse og rester etter uregelmessig gatenett fra senmiddelalderen.

Västerås er forøvrig fødestedet til den svenske kleskjeden H & M, en av verdens største kleskjeder. Deres første butikk ble åpnet i sentrum i 1947.

Stockholm-Västerås Airport befinner seg 8 km fra sentrum av Västerås.