Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Uppsala

Finn beste pris på bilutleie i Uppsala ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Uppsala. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Uppsala guide

Bilutleie Uppsala

Leiebil Uppsala

Universitetsbyen Uppsala ligger i Øst-Sverige, og er administrativt senter for Uppsala län. Byen ligger ved elven Fyrisån i landskapet Uppland.

Uppsala har 140.000 innbyggere (2011), og er dermed Sveriges 4. største by. Byen er både et viktig handelssentrum og et betydelig trafikknutepunkt.

Universitetet ble grunnlagt i 1477, og er Nordens eldste. Hovedbygningen er fra 1887, og i det godt bevarte universitetsbygget “Gustavianum” fra 1622, finnes idag et universitetshistorisk museum.

En stor severdighet i byen er Uppsala Domkirke, med sine karakteristiske to tårn. Den er opprinnelig fra slutten av 1200-tallet, og blir betraktet som en av Nord-Europas største katedraler.

Andre turistattraksjoner i Uppsala er bl.a. Rådhuset fra 1713, Linnéträdgården (med Linnémuseet) – opprinnelig anlagt som botanisk hage på 1600-tallet, Evolutionsmuseet – som bl.a. har Skandinavias største samling av dinosaurer samt Uppsala Slott fra 1500-tallet – som ligger på en høyde over byen.  Inne på slottet kan besøkende få kunst- og arkitekturhistorisk omvisning.

Nord for Uppsala ligger “Gamla Uppsala” – med gravhauger fra Vikingtiden.

Byen arrangerer en rekke årlige festivaler og evenementer – deriblant en populær reggae-festival, som er Nordens største.

Nærmeste flyplass er Stockholm Airport – Arlanda, som ligger 35 km sør for Uppsala.