Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sundsvall

Finn beste pris på bilutleie i Sundsvall ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sundsvall. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sundsvall guide

Bilutleie Sundsvall

Leiebil Sundsvall

Sundsvall er en svensk by i Västernorrlands som ligger ved Bottenhavet omtrent midt i landet. Sundsvall er administrasjonssenter for Sundsvall kommune og har en befolkning på 50 712 innbyggere (2010).
Ifølge en historiker så startet industrialiseringen av Sverige i Sundsvall i 1849 da det ble kjøpt en dampdrevet motor til Tunadal sagbruk. Den første store svenske streik var “Sundsvall streiken” i 1879. Skogsindustrien er fortsatt svært viktig for byen. Det er i Sundsvall  E14 mot Norge har sitt startpunkt.

Store deler av sentrum ble ødelagt i en brann i 1888. Da det ble bygget opp igjen ble det lovfestet at en skulle bruke mur og ikke tre. Sentrum kalles derfor ofte «Stenstaden».

Hvert år i juli er det en stor, kommersiell musikkfestival i byen som heter Gatufesten. Om høsten arrangeres det en større heavy metal festival som kalles Nordfest. Sundsvall er også hjemmet til den unike festivalen Musikschlaget, en alternativ sangkonkurranse for grupper rundt om i Sverige med nedsatt funksjonsevne. Andre festivaler byen er kjent for er drakefestivalen og Selångers Marknad.

Sveriges første internasjonale kasino med lokaler på den gamle jernbanestasjonen ble åpnet i 2001 i Sundsvall.

Sundsvall-Härnösand Airport (SDL), ofte kalt Midlanda flyplass, ligger 21 km nord for Sundsvall.