Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Strömstad

Finn beste pris på bilutleie i Strömstad ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Strömstad. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Strömstad guide

Bilutleie Strømstad

Leiebil Strömstad

Strömstad er en by og sete for kommunen med samme navn i Västra Götalands län. Den ligger sørvest i Sverige 25 km sørvest for Halden i Norge. Byen har 6 288 innbyggere (2010).
Opprinnelig var provinsen Bohuslän, der Strömstad ligger, norsk territorium. Området ble overført til Sverige i henhold til traktaten Roskilde i 1658.

Byen var et sete for Sveriges krigføring mot dansk-Norge, og mer enn en gang ble den erobret og gjenerobret gjennom århundrene. Den krigerske kong Karl XII av Sverige brukte byen som utpost for sin kampanje mot Norge i 1716-1718.

Øygruppen Koster er også et populært turistmål som kan nås med hurtigbåt fra Strömstad. Koster består av to større øyer, Nordkoster og Sydkoster, samt mange mindre, ubebodde holmer, og utgjør Kosterhavet nasjonalpark. Byen er også kjent for sin småbåthavn.
Strömstads næringsliv er i stor grad basert på turisme og grensehandel fra Norge. Tross det lave innbyggertallet har byen to systembolog (vinmonopol) og et av Nordens største kjøpesentre, Nordby Shopping Center. Før hadde Strömstad bare et alkoholutsalg, men det forårsaket trafikkproblemer i nærheten av butikken. Nordmenn har vært kjent for å lage trafikkproblemer skjærtorsdag før påske da det ikke er fridag i Sverige. Som en løsning på problemet holdes systembolaget stengt på torsdager.

Den nærmeste flyplassen er Moss lufthavn Rygge som ligger 55 unna. Göteborg-Landvetter lufthavn befinner seg omtrent to timer lenger sør.