Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stockholm Skavsta Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Stockholm Skavsta Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stockholm Skavsta Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stockholm Skavsta Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Skavsta Lufthavn

Leiebil Stockholm Skavsta Lufthavn

Stockholm Skavsta Lufthavn (NYO), tidligere kalt Nyköping-Oxelösunds flygplats, ligger 7 km utenfor Norrköping og 100 km sør for Stockholm. Den regnes som en av Stockholms fire flyplasser. Det går flybuss mellom Stockholm og flyplassen, både direktebuss og busser som stopper på veien. Det går også flybuss til Norrköping og Linköping. De fem bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Sixt, Budget og Hertz.

I 2010 besøkte 2 507 772 passasjerer flyplassen, og det er Sveriges tredje største flyplass. Flyplassen er hovedbase for Ryanair, og lavprisselskapet flyr til over 40 europeiske byer. Andre selskaper som betjener Stockholm Skavsta Lufthavn er Wizz air og Gotlandsflyg. I 2012 var terminalen ferdig renovert.

Stockholm Skavsta Lufthavn har et godt utvalg av drikke- og spisesteder, samt taxfree-butikk og andre shoppingmuligheter. Andre fasiliteter er turistinformasjon og trådløst internett (ikke gratis). Det nybygde Connect Hotel Skavsta ligger 75 m fra passasjerterminalen og har gode konferansemuligheter.