Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stockholm Bromma Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Stockholm Bromma Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stockholm Bromma Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stockholm Bromma Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Bromma Lufthavn

Leiebil Stockholm Bromma Lufthavn

Stockholm Bromma Lufthavn ligger 7 km utenfor Stockholm. Det går både vanlig busslinje og flybuss i sammenheng med avgang og adkomst mellom Stockholm og flyplassen. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Mabi, Budget, Sixt Europcar, Hertz og Avis. Det er tilknyttet fire flyplasser til Stockholm, Arlanda, Bromma, Skavsta og Västerås, og Bromma er den som ligger nærmest byen.

I 2010 besøkte 2 039 688 passasjerer flyplassen. På 60-tallet ble de fleste utenriksflyvninger flyttet over til Arlanda lufthavn. Bortsett fra reiser til Oslo, København og Brussel, er det er først og fremst innenriksfly som går fra Bromma. Fordi den ligger i et tettbebygd område og det må tas hensyn til støy må den stenge klokka 22 om kvelden.

Flyplassen har taxfree-butikk, og et lite utvalg av spise- og drikkesteder. Den tilbyr gratis trådløst internett i tre timer, har et lite konferanserom, lobby og minibank. Det finnes flere hoteller på flyplassen.