Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Stockholm Arlanda Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Stockholm Arlanda Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Stockholm Arlanda Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Stockholm Arlanda Lufthavn guide

Bilutleie Stockholm Arlanda Lufthavn

Leiebil Stockholm Arlanda Lufthavn

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) befinner seg 42 km nord for Stockholm. Flytoget Arlanda express er den raskeste måten å komme seg mellom Stockholm og flyplassen på. Den betjenes også av både fjerntog og pendeltog samt flybuss. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Budget, Sixt, Europcar, Hertz og Avis.

I 2011 var 19 068 812 passasjerer innom Stockholm Arlanda Lufthavn, det er en økning på tre millioner passasjerer på to år. Rundt to tredjedeler av passasjerene reiser utenriks. Flyplassen er  Sveriges største, og den tredje største i Norden. København er den mest populære destinasjonen etterfulgt av Oslo og London. Den har i alt fem forskjellige terminaler, en av dem for charterfly, og det går shuttlebuss mellom terminalene. Stockholm har fire flyplasser, Arlanda, Bromma, Skavsta og Västerås, men SAS betjener kun Arlanda.

Servicetilbudet på Arlanda er svært godt. Her er det over 40 spise- og drikkesteder, og flyplassen reklamerer for hele 150 butikker inkludert taxfree-butikker. Flyplassen har en festsal, en rekke konferansesentre, kapell, apotek, frisør, dusjmuligheter, VIP-lounger, fitnessenter, bank, gratis trådløst internett og legeklinikk

Det finnes fem hotell på flyplassen, flere av dem med gode konferansemuligheter. Hotellet Jumbo Stay er bygd som en ekte jumbojet og har 27 rom.