Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Södertälje

Finn beste pris på bilutleie i Södertälje ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Södertälje. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Södertälje guide

Bilutleie Södertälje

Leiebil Södertälje

Södertälje er en by og sete for Södertälje kommune i Stockholms len og ligger 35 km sørøst for Stockholm. Byen har 64 619 innbyggere (2010) og Mälaren renner ut i Østersjøen gjennom Södertälje kanal. Den har hatt bystatus siden 1380.
Södertälje er en internasjonal kommune og dette gjenspeiles både i virksomheten, kulturlivet og i befolkningen. Rundt 39 prosent av innbyggerne har utenlandsk bakgrunn, og denne andelen øker med 1,5 prosent per år. En viktig innvandrergruppe er syrerne, i byen finnes blant annet fem syriske kirker og to fotballag (8Assyriska FF og Syrianska FC) og til og med en syrisk  TV-kanal som vises over hele verden. Byen har tatt imot flere irakiske flyktninger enn USA og Canada til sammen.

Kulturhuset i Ytterjärna er et samlingspunkt for kulturlivet i byen med konsertsal, kafe, teater mm. Et av byens mange museer er Marcus Wallenberg-hallen som er et museum for kjøretøy. Her finnes for eksempel et eksempel på den første serieproduserte svenske bilden fra 1903.
Men det er ikke bare historie det er snakk om, Lastebilprodusenten Scania AB har fortsatt sin viktigste fabrikk i Södertälje.

Den nærmeste store flyplassen er Stockholm-Bromma flyplass som befinner seg 39 km nordøst fra Södertälje. Stockholm-Arlanda Airport ligger 74 km fra Södertälje.