Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Söderhamn

Finn beste pris på bilutleie i Söderhamn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Söderhamn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Söderhamn guide

Bilutleie Söderhamn

Leiebil Söderhamn

Söderhamn er en by og en kommune i Gävleborg øst i Sverige. Den befinnes seg innerst inne i en fjordarm fra Bottenhavet som kalles Söderhamnsfjärden. Byen har 11 761 innbyggere (2010)

Byens viktigste kjentmerke er Oskarsborg som er en liten borg med hvitt tårn bygget i 1895 på toppen av en ås i nærheten av sentrum. Tårnet er bygget som et minnesmerke etter kong Oscar II av Sverige selv om kongen i egen høye person aldri besøkte byen.

Byen ble grunnlagt i 1620 og vokste frem omkring  geværfabrikken Söderhamns gevärsfaktori som ble åpnet samme år og stengt 200 år etter. I dag kan en besøke Borrhuset som tilhørte fabrikken og nå er gjort om til museum. En annen populær attraksjon for besøkende er Söderhamn/F15 Flygmuseum F 15 Air F med som har en god samling eldre fly.

Det finnes fortsatt en del trehusbebyggelse i byen, spesielt rundt bykjernen som er konsentrert rundt handlegaten Köpmangatan, og den treplantede Kungsgatan. Av den eldre trehusbebyggelsen kan Eleonora kyrka fra 1685–92 og Söderhamns rådhus, oppført 1860–69, nevnes.

Skjærgården med sine 500 øyer er en annen attraksjon som tiltrekker seg besøkende hvert år. Spesielt er det romantiske fiskeværet Skärså, populært.

Söderhamns flyplass er en regional flyplass 4 kilometer fra sentrum av Söderhamn. Den nærmeste store flyplass er Sundsvall-Härnösand Airport, 156 km utenfor  Söderhamn.