Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Skövde

Finn beste pris på bilutleie i Skövde ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skövde. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skövde guide

Bilutleie Skövde

Leiebil Skövde

Skövde er en by og sete for Skövde kommune i Västra Götalands län sør i Sverige. Skövde ligger rundt 150 km nordøst for Göteborg, mellom Sveriges to største innsjøer, Vänern og Vättern , og har en befolkning på 34 466 innbyggere (2010).

Skövde historie går tilbake til middelalderen, men på grunn av at hele byen brant ned i 1759, med unntak av en gruppe hus som kalles Helensparken kulturreservat, er det lite som står igjen. Helensgården som ligger midt i sentrum er vernet og omgjort til museum. Andre sentrale steder er Hertig Johans torg hvor Helenakirken ligger.

Byen har gode shoppingmuligheter, og det største kjøpesenteret er Commerce med 40 butikker og restauranter som ligger ved Hertig Johans torg.

Volvo er en an de største arbeidsgiverne og har en lang tradisjon i Skövde. Anlegget er kjent for å lage de mest industrielle dieselmotorer i verden. Og volvoentusiastene kan ha stor glede av å besøke Volvo Industrimuseum i Skövde som i tillegg til å vise Volvos utvikling og historie også viser industrialiseringen i Sverige fra 1850-tallet til i dag.

Skövde Airport ligger ca 10 km fra Skövde, men foreløpig går det ingen rutefly hit. Den nærmeste er Jönköping Airport som ligger rundt 90 km lenger sør.