Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Skellefteå

Finn beste pris på bilutleie i Skellefteå ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skellefteå. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skellefteå guide

Bilutleie Skellefteå

Leiebil Skellefteå

Skellefteå er en by og sete for Skellefteå kommune i Västerbottens nordøst i Sverige. Byen har 32 775 innbyggere (2010). Den ligger 15 km fra Bottenviken og byen Skelleftehamn som fungerer som Skellefteås havneby.

Byen er en historisk industriby, og spesielt har gullindustrien vært stor her – derav har den fått kallenavnet «gullbyen». Den dag i dag graves det etter gull i byen, og det største selskapet er Boliden AB.

Skellefteå er hjemsted for flere store forfattere, den mest kjent av dem er Stieg Larsson. Andre forfattere er Sara Lidman, P O Enquist, Torgny Lindgren, og byen reklamerer for å være forfatternes by. Byen har flere museer, et av dem er Skellefteå museum som er et kulturhistorisk landsdelsmuseum.

Helt fra 1100-tallet har det vært kirkested her. Byggingen av dagens kirke ble påbegynt på 1300-tallet, og senere er den blitt ombygget og utvidet. Den største turistattraksjonen er den eldre delen av sentrum, Bonnstan, der det finns 116 vernede «kyrkstugor» samt Sveriges eldste trebro Lejonströmsbron fra 1737.

I området rundt byen er det mange fisk- og friluftsmuligheter som fornøyelsesparken Lilleputtlandet og badelandet Vitbergsbadet.

Skellefteå internasjonale lufthavn ligger 17km sør fra sentrum.