Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Östersund Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Östersund Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Östersund Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Östersund Lufthavn guide

Bilutleie Östersund Lufthavn

Leiebil Östersund Lufthavn

Åre Östersund Airport (OSD), eller Östersund-Frösön Airport, ligger på øya Frösön 11 km vest for Östersund og 94 km øst for Åre. I forbindelse med avganger og ankomster går det flybuss til og fra Östersund, men det går ingen flybuss til Åre. Både Avis, Hertz og Europcar tilbyr biluteleieservice på flyplassen.

Trondheim er den eneste regulære internasjonale destinasjonen fra Åre Östersund flyplass, men den betjener flere charterruter. Spesielt går det flere charterruter inn til flyplassen om vinteren i forbindelse med skisesongen, først og fremst på grunn av nærheten til skistedet Åre. SAS flyr daglig flere avganger til Arlanda Stockholm lufthavn, en annen populær destinasjon er Umeå.  377 759 passasjerer besøkte Östersund Lufthavn i 2011

Fasiliteter på Åre Östersund Lufthavn er taxfree-butikk og en restaurant/cafe. Den har trådløst internett og konferanserom.