Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Örnsköldsvik

Finn beste pris på bilutleie i Örnsköldsvik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Örnsköldsvik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Örnsköldsvik guide

Bilutleie Örnsköldsvik

Leiebil Örnsköldsvik

Örnsköldsvik er en by og hovedsesete for Örnsköldsvik kommune i Västernorrland som ligger øst i Sverige ved Bottenhavet. Byen har 28 991 innbyggere (2010). Den har fått sitt navn etter landshøvding Per Abraham Örnsköld og er en av få svenske byer som har fått navn etter en ikke-kongelig person.

I 2011 ble kommunen kåret til Sveriges friluftslivkommune på grunn av den gode tilretteleggingen til friluftslivsaktiviteter i samarbeid med både organisasjoner og næringsliv. Men så har Örnsköldsvik også en svært variert og vakker natur å vise fram, fra skjærgård til fjell, innsjøer og skog. Den er spesielt kjent for skjærgården Höga Kusten, deler av den er kommet på UNESCOs verdensarvliste. I området er det også mange øyer som kan nås med båt.

Det innendørs badelandet Paradisbadet har en av de lengste vannskliene i Europa.

Området egner seg godt for turer, sommer som vinter, og her finnes også slalåmbakker og skihoppanlegget Paradiskullen. Det lokale laget MODO Hockey er i Eliteserien som er den viktigste liga for ishockey i Sverige.

Örnsköldsviks museum och konsthall er et stort kultursenter som ligger i en vakker villa fra 1907, og er verdt et besøk. Her er det utstillinger, museum, kafe og ulike arrangementer gjennom hele året.

Örnsköldsvik lufthavn ligger 24 km nordøst for Örnsköldsvik.