Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Örebro

Finn beste pris på bilutleie i Örebro ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Örebro. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Örebro guide

Bilutleie Örebro

Leiebil Örebro

Ørebro by ligger i Midt-Sverige i Örebro län. Byen har 98.237 innbyggere (2005). Ørebro er en viktig handelsby og et jernbaneknutepunkt.  Den største og mest kjente turistattraksjonen i byen er Örebro Slott fra 1570-årene. Slottet ligger på en øy i elva Svartån som flyter gjennom byen og renner ut i Hemfjärden i Hjälmaren. Slottet er åpent for allmennheten og kan by på utstillinger, visnings- og konferansevirksomheter,  samt kafe, restaurant og turistbyrå. En annen historisk severdighet er St. Nicolay kyrka fra 1200-tallet. Kirken er i gotisk stil. Det nye vanntårnet Svampen er en annen populær turistattraksjon. Her kan man ta seg 50 meter opp i luften og få en fantastisk utsikt over byen. I tillegg finnes opplevelsessenteret Aqua Nova i vanntårnet samt en kafe.

Det er gode bademuligheter i Ørebro. Du kan besøke flere badeplasser med sandstrender i området, eller oppsøke Gustavsvik opplevelsesbad – der det finnes svømmebasseng og vannrutsjebaner i et jungelaktig miljø. Stedet har også et flott akvarium.