Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nyköping

Finn beste pris på bilutleie i Nyköping ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nyköping. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nyköping guide

Bilutleie Nyköping

Leiebil Nyköping

Nyköping ligger sørøst i Sverige – der elva Nyköpingsån renner ut i Østersjøen. Byen ligger i Södermanlands län, 60 km nordøst for Norrköping og 90 km sørvest for Stockholm.

Nyköping har omlag 30.000 innbyggere (2011), og er en industri- og havneby. I tillegg er Nyköping et viktig handelssentrum.

Noen av byens severdige bygninger er Alla Helgona-kirken fra 1200-tallet, St. Nicolai-kirken fra 1200-tallet, Rådhuset fra 1723, Länsresidenset fra 1810 samt Stadshuset fra 1969.

Nyköpinghus (Nyköping Slott) er et kjent landemerke for byen. Dette var opprinnelig en middelalderborg, men er idag delvis i ruiner. Kungstårnet fra 1200-tallet i Nyköpinghus er imidlertid godt bevart, og åpent for publikum. Her holder Länsmuseet til idag.

Byen har ellers en rekke kunstgallerier – deriblant «Galleri Fiskhuset». Også «Gripes modellteatermuseum» anbefales et besøk. Her kan man se utstillinger av en dukketeatersamling – først og fremst Harald Gripes samling.

Nyköping har mange flotte badestrender litt utenfor byen, og i byen finnes badelandet «Hjortensbergsbadet» – med vannsklier.

En stor attraksjon for hele familien er en dagstur til  Kolmårdens Djurpark, som ligger 46 km sørvest for Norrköping. Her kan man bl.a. se delfinshow, panda, lemur og aper. Dyreparken tilbyr besøkende kamelridning, og dersom man ønsker å oppleve litt fart og spenning – kan en tur med berg- og dalbanen anbefales.

Den internasjonale flyplassen Stockholm Skavsta Airport ligger 8 km nordvest for Nyköping.