Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Norrköping

Finn beste pris på bilutleie i Norrköping ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Norrköping. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Norrköping guide

Bilutleie Norrköping

Leiebil Norrköping

Norrköping er en by som ligger i Östergötlands län og er Norrköping kommunes administrasjonssenter innerst inne i Bråviken som er en arm av Østersjøen. Byen har en befolkning på 87 247 innbyggere (2010), og ligger 162 km sørvest for Stockholm.

På grunn av en stor tekstilindustri har byen hatt kallenavn som “Sveriges Manchester” og til og med “Peking”. I 1950 var det totalt 54 fabrikker med 6600 ansatte i byen. Mange av fabrikkene lå langt elva Motala.  De gamle vakre industribygningene (fleste fra mellom 1850 og 1910) er senere tatt i bruk til andre formål, blant annet ligger Arbetets museum her og bymuseet.

Sentrum er konsentrert rundt Gamla torvet som er omgitt av bebyggelse fra 1700- og 1800-tallet. Norrköping er den perfekte byen å vandre rundt i, Drottningsgatan er byens hovedgate som strekker seg fra Norra Promenaden og jernbanestasjonen fra 1866 til kunstmuseet fra 1946.

Ruinene av slottet Johannisborg fra 1613 er et annet sted det er verdt å besøke. Om sommeren plantes det 25 000 kaktuser i Carl Johans Park og det dannes en kaktusplantasje.
Kolmårdens Djurpark ligger 30 km nord for Norrköping. I tillegg til dyrehagen har den et akvarium hvor en blant annet kan se slanger, krokodiller og haier.

Norrköping Airport ligger 3 km fra sentrum av Norrköping.