Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mariestad

Finn beste pris på bilutleie i Mariestad ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mariestad. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mariestad guide

Bilutleie Mariestad

Leiebil Mariestad

Mariestad er en by som ligger i Västra Götalands på østsiden av innsjøen Vänern i Sverige. Den har 15 591 innbyggere (2010).

Mariestad er oppkallet etter kona til Karl IX av Sverige, Maria av Pfalz. Karl IX grunnla byen i 1583.

Mariestad omgis av Sveriges største innenlands skjærgård, og er et populært sted om sommeren med fine badeplasser og småbåthavner. Torsö och Brommö er de største øyene i skjærgården.
Gammelbyen i Mariestad har trehusbebyggelse fra 1700- og 1800 tallet. Det er trivelig å gå rundt i de små gatene mellom små butikker, gallerier og koselige kafeer. Mariestad teater er et av Sveriges eldste og best bevarte teater fra 1843.

Det finnes flere vernede naturreservater i området  godt egnet for fritidsaktiviteter som fiske og sykling. Det går en 65 km lang sykkelvei gjennom skog og langs innsjøen fra Mariestad til Linköping. I 2010 kom Vänernskjærgården på UNESCOS verdensarvliste.

Flyplasser i nærheten er Trollhättan-Vänersborg Airport som ligger 109 km fra sentrum mot sør. Örebro Lufthavn ligger 119 km nord fra Mariestad, og Jönköping Airport  er 126 km unna.