Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lycksele

Finn beste pris på bilutleie i Lycksele ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lycksele. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lycksele guide

Bilutleie Lycksele

Leiebil Lycksele

Lycksele er en by og sete for Lycksele kommune i Västerbotten nord i Sverige. Byen har 8513
innbyggere (2010). Lycksele har subarktisk klima med korte kjølige somre og lange kalde og snørike vintre.
Byen var fra gammelt av hovedsenteret for det sørlige Lappland med to store markeder årlig. Lycksele er den eldste samiske fastboende boplass, i 1607 ble stedet valgt ut til offisiell kirke- og markedsplass i Lappland av Karl IX. Den første svenske samiske skolen, Skytteanska Skolan, ble bygget her i 1634. Lycksele var det første stedet i svensk Lappland som ble utpekt som by i 1946, derav kallenavnet “Lapp-Stockholm“. I 1926 kom det jernbane til bygda, og Europavei 12 går gjennom stedet.

I utkanten av byen ligger Lycksele dyrepark som har omkring 400 dyr fra 30 ulike nordiske arter. Stedet har også et skogsmuseum som ligger på «gammelplassen», den gamle markedsplassen fra begynnelsen av 1600-tallet som er verdt et besøk. Björngrottan ligger rundt 10 km lenger sør, stedet tilbyr både overnatting og servering, og er et egnet konferansested. De har et spesielt bildespill om rovdyr og samisk reindrift.

En helt unik severdighet er undergrunnkirken. Den ligger 90 meter ned i gruven kristineberg, og er kjent for et to meter høyt bilde av Kristus på en av veggene. Silhuetten av Kristus dukket på et mystisk opp i 1946 etter en eksplosjon i en del av gruven.

Lycksele flyplass ligger 5 km utenfor sentrum. Umeå internasjonale flyplass befinner seg 130km fra Lycksele.