Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Lund

Finn beste pris på bilutleie i Lund ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Lund. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Lund guide

Bilutleie Lund

Leiebil Lund

Universitetsbyen Lund ligger sørvest i Sverige, nærmere bestemt i Skåne län. Byen har omlag 112.000 innbyggere (2011), og ligger 15 km nordøst for Malmö.

Lund er en svært gammel by, som ble grunnlagt i år 1020. Under middelalderen var byen et kulturelt midtpunkt for hele Norden. Lund ligger på en fruktbar slette, og er idag mest kjent for sitt universitet, som ble grunnlagt i 1668.

Lund er også et viktig handelssentrum, og har en rekke museer og kunstgallerier.

Byens største turistattraksjon, er Lund Domkirke fra 1100-tallet, som er Sveriges mest berømte romanske byggverk. Kirken er oppført i sandstein, og har to tårn.

Andre populære attraksjoner i Lund er bl.a. Det historiske museum, Det kulturhistoriske museum – med sitt friluftsmuseum som har ca. 30 bygninger fra 1600-tallet, Lund Konsthall – med utstillinger av internasjonal samtidskunst, Skissernas museum, Det Medisinhistoriske museum samt Vattenhallen – et populærvitenskapelige senter for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium.

Byen har også en flott botanisk hage (med botanisk museum). Det er i tillegg gode bademuligheter i Lund, og byen har flere svømmebasseng – både innendørs og utendørs.

Nærmeste flyplass er Malmö Airport, som ligger 26 km sørøst for Lund.