Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Luleå Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Luleå Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Luleå Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Luleå Lufthavn guide

Bilutleie Luleå Lufthavn

Leiebil Luleå Lufthavn

Luleå Airport (LLA) befinner seg like ved tettstedet Kallax og 7 km sør, sørøst for byen Luleå. Bilutleieselskapene Hertz, Avis, Europcar og Mabi tilbyr sin service i ankomsthallen på flyplassen. For å komme seg mellom Luleå og flyplassen er flybussen et godt alternativ.
Til tross for at det er Sveriges sjette største flyplass, går det få rutefly til land utenom Sverige. Air baltic flyr til Riga, og i forbindelse med både sommer- og vintersesong går det flere charterruter til land ved Middelhavet og til Phuket i Thailand fra Luleå. 983 194 passasjerer var innom Luleå Lufthavn i 2011

De fasilitetene flyplassen tilbyr er kafe, restaurant og en taxfree-butikk. Her finnes også trådløst internett, et VIP-rom som kan brukes til konferanser og minibank. For de som ønsker det er det mulig med omvisning på flyplassen.