Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Luleå

Finn beste pris på bilutleie i Luleå ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Luleå. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Luleå guide

Bilutleie Luleå

Leiebil Luleå

Luleå er en kystby som ligger nordøst i Sverige ved Bottenviken, og har omlag 47.000 innbyggere (2011). Byen ligger i Norrbottens län i landsdelen Norrland. Luleå er kjent for sin viktige havn samt sin vakre skjærgård. Byen er også et betydelig handelssentrum for regionen.

Luleå har universitet med omlag 15.000 studenter, noe som bidrar til at byen er kjent for sitt yrende natteliv med mange utesteder.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. Norrbottens Museum – med sine kunst- og kulturhistoriske utstillinger, Luleå Domkirke fra 1887, Teknikens Hus – en attraksjon for hele familien med interaktive utstillinger og Planetarium, Flymuseet F21 samt Jernbanemuseet (som ligger i Karlsvik litt utenfor Luleå).

Byen har også teater og kulturhus med konsertsaler.

Gammelstad Kirkeby er en stor turistattraksjon – som anbefales et besøk. Stedet ligger på en øy i elva Lule – 10 km utenfor Luleå sentrum – og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man se en steinkirke fra 1300-tallet samt omlag 400 gamle trehus.

Luleå Airport ligger 10 km sørøst for sentrum, og er Norrlands største flyplass.