Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kristinehamn

Finn beste pris på bilutleie i Kristinehamn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kristinehamn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kristinehamn guide

Bilutleie Kristinehamn

Leiebil Kristinehamn

Kristinehamn er en by og administrasjonssenter for Kristinehamn kommune i Värmland ved bredden av innsjøen Vänern i Sverige. Byen har 17 839 innbyggere (2010).

Nærliggende byer er Karlskoga og Karlstad og, Kristinehamn ligger midt mellom Oslo, Stockholm og Göteborg med rundt 250 km til hver av dem. E 18 (StockholmOslo) og riksvei 26 går gjennom byen som er et viktig knutepunkt både for vei- og jernbanetransport i tillegg til at den har en havn. Den viktigste arbeidsgiveren er Rolls-Royce som lager propeller og motorer.
Ved bredden av innsjøen Vänern står en 15 meter høy statue laget av Pablo Picasso. Picasso har aldri besøkt Kristinehamn, men med sine 15 meter er dette den høyeste Picassostatuen i verden. Kristinehamns kunstmuseum hadde i 2003 en Picassoutstsilling som vant internasjonal oppmerksomhet. I Järsberg rundt 1 km utenfor byen finnes en runesten fra 500 f.Kr.

Om sommeren er det populært å reise på småbåtutflukt til en øyene på Vänern. Det finnes flere båter, og mulighet for øyloffing.

Kristinehamn kirke ble designet av professor Carl Georg Brunius og ble åpnet i 1858. Kirken har også et museum i det som kalles «helligdommen galleriet» som er verdt et besøk på grunn av sin unike arkitektur.

Den nærmeste store flyplass er Karlstad Lufthavn. Den ligger 58 km vestover fra sentrum.