Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kristianstad

Finn beste pris på bilutleie i Kristianstad ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kristianstad. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kristianstad guide

Bilutleie Kristianstad

Leiebil Kristianstad

Kristianstad ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen er administrativt senter for Kristianstad kommune, og ligger 90 km nordøst for Malmö.

Kristianstad har 35.700 innbyggere (2011). Byen er et viktig handel- og kultursentrum for regionen samt et viktig samferdsels-knutepunkt.

Det finnes en rekke turistattraksjoner i Kristianstad, deriblant den vakre kirken “Heliga Trefaldighetskyrkan” fra 1628. Kirken er oppført i nederlandsk renessansestil.

Andre attraksjoner i byen er bl.a. Artillerimuseet – et militærhistorisk museum, kunstmuseet, kunsthallen – med utstillinger av samtidskunst, Rådhuset fra 1891, Djurröds Kyrka fra 1100-tallet,  Jernbanemuseet, motorsykkelmuseet, Skolemuseet, bygningen “Stora Kronohuset” fra 1841, “Bastion Konungen” – en gjenskapt 1600-talls bastion samt byparken “Tivoliparken” – med spaserstier, fugledammer, lekeplass, teater og badeland.

1 mil nordøst for byen ligger Karsholm Slott fra 1500-tallet.

Kristianstad er ellers kjent for sin årlige jazz-festival, som er en populær begivenhet for både lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste flyplass er Ronneby Airport, som ligger 87 km nordøst for Kristianstad.