Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kiruna

Finn beste pris på bilutleie i Kiruna ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kiruna. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kiruna guide

Bilutleie Kiruna

Leiebil Kiruna

Kiruna er Sveriges nordligste by, og ligger i landskapet Lappland. Kiruna har omlag 18.000 innbyggere (2011), og tilhører Norrbotten län.

Byen ligger mellom de to fjellene Loussavaarra og Kirunavaara. Kiruna er et utpreget gruvesamfunn, og næringslivet består i vesentlig grad av jernmalmutvinningen. Det er mulig for turister å få guidet omvisning i jernmalmsgruven, som fremdeles er i drift.

Kiruna ligger nord for polarsirkelen, og sommerstid kan man oppleve midnattssolen her. Byen har et sub-arktisk klima, med korte kjølige somre, og lange kalde vintre.

Turisme er også en viktig inntektskilde for byen. Fiske, jakt og friluftsliv er populære aktiviteter for både lokalbefolkningen og besøkende. I Kiruna kan man oppleve samisk kultur, og vinterstid kan man oppleve aktiviteter som hundekjøring, snøscooter eller isklatring.

I sentrum ligger Kiruna Kirke fra 1912, som er en av Sveriges største trebygninger.

En populær turistattraksjon er Ice Hotel, som ligger 17 km fra Kiruna sentrum. Hotellet er laget av snø og is, og har både restaurant og bar. I lobbyen finnes vakre isskulpturer. Ishotellet eksisterer kun i perioden desember – april.

Nærmeste flyplass er Kiruna Airport, som ligger 9 km sørøst for sentrum.