Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Karlskrona Finn

beste pris på bilutleie i Karlskrona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Karlskrona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Karlskrona guide

Bilutleie Karlskrona

Leiebil Karlskrona

Karlskrona er en by som ligger i Blekinge helt sørvest i Sverige og har 35 212 innbyggere (2010).

Den svenske flåten har sin hovedbase i Karskrona, og her har de blant annet en sjømannsskole. Skipsverftet  Karlskronavarvet AB omfatter også verkstedindustri. Den gamle marinebasen i Karlskrona står på UNESCOs verdensarvliste, og marinemuseet er et populært besøksmål i Karlskrona.

Byen har fått sitt navn etter Karl XI av Sverige og fikk bystatus i 1680. Den er kjent for sin hyggelige atmosfære og har beholdt sin opprinnelige gateplan. Siden alle gatene følger et rutenettmønster kan vinden blåse fritt fra havet rett inn i hjertet av byen. Torget i Karlskrona er det største i Skandinavia, og faktisk det nest største i Europa, etter den røde firkanten i Moskva.

Utenfor byen ligger øygruppen Karlskrona som er den sørligste delen av den svenske skjærgården. Flere øyer er koblet til byen med ferger, og Karlskrona er derfor en yndet destinasjon om sommeren.
En av de viktigste dagene i året er dagen før sankthansaften. Da holdes det et stort marked som kalles Lövmarknaden som er svært populær blant lokalbefolkningen. Hvert år i slutten av juli / begynnelsen av august er det en seilbåtfestival i havnen.

Den nærmeste flyplassen er Ronneby 37 km fra sentrum. Kalmar Airport ligger 87 km nord for Karlskrona.