Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kalmar

Finn beste pris på bilutleie i Kalmar ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kalmar. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kalmar guide

Bilutleie Kalmar

Leiebil Kalmar

Kalmar er en by i Småland sør-øst i Sverige. Den ligger ved Østersjøen like ved øya Åland og har 36 392 (2010) innbyggere.
Kalmar er en av Sveriges eldste byer og har huset en rekke historiske hendelser. Det var en viktig handelsby under hanseatene på 1200-tallet.

Kalmar slott som skal stamme fra 1100-tallet er en av Kalmars store stoltheter der det ligger på et nes i Slottsfjorden. Kalmarunionen ble grunnlagt i et møte på Kalmar slott i 1397. Unionen var en personalunion mellom kongerikene i Danmark, Norge og Sverige som ble dannet i 1397 og oppløst i 1523. Det godt bevarte slottet er en populær turistattraksjon.

Sentrum av byen ligger på Kvarnholmen med bl.a. domkirken (1660–1702) som er et fint eksempel på barokk arkitektur, og rådhuset (1684–90). Ingen steder i Sverige er det så mange kulturminnemerkede hus som på Kvarnholmen.

Kalmar er den viktigste ruten til øya Öland takket være Ölandsbroen.

Kalmar kommune er en grønn by som har startet et omfattende program for å redusere bruk av fossilt brensel og energi. Et eksempel er at 20 000 av byens boliger varmes opp at et stort tremasseanlegg som utnytter damp og varmtvann til oppvarming. Kalmar er også en sykkelvennlig by.

Kalmar lufthavn ligger 6 km vest for sentrum av Kalmar.