Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kalmar Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kalmar Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kalmar Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kalmar Lufthavn guide

Bilutleie Kalmar Lufthavn

Leiebil Kalmar Lufthavn

Kalmar Airport (KLR) er en flyplass i det sørøstlige Sverige. Flyplassen befinner seg 4 km  vest for sentrum av Kalmar like ved E22. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar og Hertz. Bussrute 402 kjører til og fra flyplassen hvert 20. minutt.

I 2011 var det 176 877 passasjerer innom flyplassen. Fra Kalmar kan en fly til 21 ulike destinasjoner i Europa, men det er innenriksrutene som er de mest trafikkerte. Kalmar har fått et nytt flyselskap oppkalt etter seg, nemlig kalmarflyg som har avganger  til Stockholm-Bromma og Tallinn. Det er Ving som står for de fleste charterrutene. Siden 2007 er det Kalmar kommune som har stått for driften av flyplassen.

Kalmar Lufthavn har en rekke servicetilbud, blant annet gratis trådløst i internett. De har taxfree-butikk, restaurant, konferansemuligheter og turistinformasjon.