Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Jonköping

Finn beste pris på bilutleie i Jonköping ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Jonköping. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Jonköping guide

Bilutleie Jonköping

Leiebil Jonköping

Jönköping ligger sørøst i Sverige, og er administrativt senter for Jönköping län. Byen ligger nord i landskapet Småland – i et naturskjønt området – ved sydenden av innsjøen Vättern.

Jönköping har 89.400 innbyggere (2011). Byen er et viktig jernbaneknutepunkt for høyhastighetstoget –  som kjører strekningen GöteborgStockholm.

Ved innsjøen Vättern finnes en idyllisk badestrand som er svært populær sommerstid, og det er også attraktivt for turister å ta en rundtur på innsjøen med båten M/S Nya Skärgården.

Noen populære severdigheter i Jönköping er bl.a. Byparken med friluftsmuseet, Sofia-kirken fra 1888 – med sitt 72 meter høye tårn, Fyrstikkmuseet – som ligger i en bygning der produksjonen av fyrstikker startet på 1840-tallet og sluttet på 1970-tallet, Rådhuset fra 1699 samt Radio- og Teknisk Museum – med stor samling av radioer fra ulike tidsepoker.

Byen har ellers et konserthus, et fuglemuseum, et apotekermuseum samt et Länsmuseum – der man bl.a. kan se kunstutstillinger. Her finnes også verk av John Bauers (1882 – 1918).

Reiser man til Jönköping med barn, anbefales et besøk til det populærvitenskapelige senteret “Science Center” –  som har spennende, interaktive utstillinger. Også badelandet “Rosenlundsbadet” – med både bølgebasseng og vannsklier – er en flott attraksjon for hele familien.

Jönköping har ellers en rekke parker og rekreasjonsområder – deriblant Rosenlunds “Rosariet” – som er en av Sveriges vakreste roseparker.

Nærmeste flyplass er Jönköping Airport, som ligger 8 km sørvest for sentrum.