Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Jönköping Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Jönköping Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Jönköping Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Jönköping Lufthavn guide

Bilutleie Jönköping Lufthavn

Leiebil Jönköping Lufthavn

Jönköping Airport (JKG), kalt Axamo, er en flyplass som ligger 8 km sørvest for Jönköping ved riksvei 40. Det er en vanlig bussrute (rute 18) mellom Jönköping sentrum og flyplassen som tar omtrent 20 minutter. Avis, sixt, europcar og hertz er de bilutleieselskapene som er representert på flyplassen.

I 2011 var 82 852 passasjerer innom flyplassen. Flyplassen ble åpnet i 1961 og eies i dag av Jönköping kommune. Det går daglig flere avganger til Stockholm, både til Arlanda og Bromma flyplass. Forbindelsen med København har vært stengt og gjenåpnet et par ganger, og fra januar vil det igjen være flyruter til København. Det vil også åpnes en rute med Ryanair til Barcelona (Girona). Det går flere charterruter fra flyplassen, blant annet til Madeira, Rhodos og Tyrkia.

Flyplassen har restaurant, taxfree butikk og tilbyr gratis trådløst internett. Andre fasiliteter er konferanserom med opptil 60 personer og mulighet for servering. Flyplassen kan også brukes til andre arrangementer, som for eksempel bryllup.